Monday, January 13

Set Bersalin Shaklee Premium Terbaik Buat Anda

Set Bersalin Shaklee Premium adalah set bersalin yang terbaik buat ibu yang baru lepas melahirkan di luar sana. Ianya selamat digunakan oleh ibu Berpantang dan Menyusu kan anak, bermula dari hari pertama selepas melahirkan.

Ibu-ibu tidak perlu gusar atau bimbang samada Set Bersalin Shaklee Premium ini selamat untuk bayi mereka. Kerana set ini tidak memudaratkan bayi, malahan membantu mengelakkan jaundice dan kembung perut si bayi.


Testimoni-Set-Berpantang-Shaklee



Harga-Ahli-Set-Bersalin-Shaklee


Atas ni antara ratusan Testimoni ibu-ibu yang mengambil Set Bersalin Shaklee semasa dalam pantang. Dan semuanya sangat berpuas hati dengan set ini.

Adik saya sendiri mengambil Set Bersalin Shaklee semasa dalam pantang setahun yang lalu. Memang nampak sangat berbeza kalau nak dibandingkan dengan saya. Saya belum jatuh cinta dengan Shaklee masa tu :)

Ok sebelum cerita lebih panjang pasal adik saya, kita baca dulu ringkasan tentang Set Bersalin Shaklee ni.

1. Bila boleh start Set Bersalin ni? Tak payah tunggu dua minggu ke?

Set Bersalin Shaklee boleh diambil sejurus selepas bersalin. Sangat-sangat membantu untuk beri tenaga dan banyakkan susu. 

Tak perlu nak tunggu dua minggu baru start makan macam jamu atau Set Bersalin yang lain. Sebab semua vitamin dalam set ni sangat selamat untuk bayi. 

2. Selamat ke untuk ibu yang Bersalin secara Caesar atau Pembedahan?

Selamat. Malahan SANGAT bagus. Sebab ia membantu mempercepatkan penyembuhan luka. Kalau untuk ibu bersalin secara Caesar pun bagus, untuk yang Bersalin Normal lagi lah bagus, kan?

3. Cara Makan?

Maklumat exclusive dan Cara Makan akan disertakan bersama-sama Set Bersalin Shaklee anda.

4. Berapa Harga Set Bersalin ni?

Satu Set Bersalin Shaklee adalah untuk penggunaan selama 4 bulan. Lepas dah habis pantang pun masih boleh teruskan ambil set ni.

  • Set Bersalin Asas - RM275 (hanya RM69 sebulan)
  • Set Bersalin Extra - RM475 (hanya RM119 sebulan)
  • Set Bersalin Premium - RM590 (hanya RM150 sebulan)

Harga Set Bersalin Shaklee sangat berbaloi sebenarnya. Cuba kalau bandingkan dengan jenama lain dan tempoh penggunaannya, mana yang lebih berbaloi? :)


5. Boleh tak nak beli pada Harga Ahli?

Boleh sesangat. Harga Ahli nya di sini. Untuk dapatkan Harga Set Bersalin Shaklee yang lebih detailed dan lengkap, hubungi 0192929796.


Cukup ringkas kan penerangan di atas? :)

Kalau rasa nak tahu baaanyak lagi pasal Set Bersalin Premium ni, boleh lah teruskan pembacaan.

Ok cerita pasal adik saya tadi. Masa dia dalam pantang, saya perhatikan yang adik saya ni sangat cergas dan sihat, walaupun baru lepas bersalin anak pertama. Dia tak pernah kena sembelit. Babynya pun Alhamdulillah tak kena jaundice.

Kalau dibandingkan masa saya dulu, saya sangatlah lemah. Penat, letih, lesu semua ada. Jaga anak pun tak larat. Nak makan jamu, kena tunggu dua minggu. Doktor tak bagi sebab jamu panas untuk bayi. Lepas tu, sembelit pulak. Pernah dua jam saya duduk dalam tandas menangis-nangis sebab takut nak buang air. Ngeee....

Bila saya tanyakan adik saya (masa tu saya belum Daftar Ahli Shaklee lagi), adik saya kata dia ambil Set Bersalin Shaklee. Terus saya simpan hasrat - untuk anak keempat (kalau ada rezeki) saya bertekad nak ambil Set Bersalin Premium masa dalam pantang :)


Apa Kombinasi Vitamin Dalam Set Bersalin Shaklee ni?

Terdapat tiga pilihan Set Bersalin Shaklee:

Daftar-Ahli-Shaklee

 Set Bersalin Asas ini membantu ibu-ibu untuk:

  • Memberi tenaga tambahan kepada ibu untuk berjaga malam dan menyusukan bayi
  • Membantu cepatkan penyembuhan luka bersalin (caesar/normal)
  • Mengurangkan stress ibu dan menghindari daripada meroyan
  • Membantu mengurangkan keguguran rambut



Set-Bersalin-Shaklee-Ekstra


Set Bersalin Extra pula tambahan kepada Set Asas dan sesuai diambil oleh ibu yang ingin menyusukan bayi mereka:

  • Menaikkan seri wajah ibu yang berpantang dan menghilangkan kusam serta menggebukan kulit.
  • Protein dalam ESP membantu dan berfungsi dalam penghasilan hormon penyusuan.
  • Ostematrix pula mengandungi kalsium yang sngat penting bagi ibu yang menyusukan bayi.
  • Mengelakkan sembelit di samping menguatkan tulang serta mengurangkan sakit belakang.



Set-Bersalin-Shaklee-Murah

Set Bersalin Premium adalah tambahan kepada Set Bersalin Ekstra. Sangat disarankan bagi ibu-ibu yang ingin menyusukan anak dan dalam masa yang sama ingin menguruskan badan:

  • Membantu menyerap dan menyingkirkan lemak berlebihan
  • Merapatkan bahagian kewanitaan
  • Sebagai milk booster
  • Mengandungi choline yang sangat baik bagi perkembangan otak bayi.


Jadi buatlah pilihan yang sesuai dengan kehendak anda :)

Saya kongsikan lagi Testimoni ibu-ibu yang sangat berpuas hati dengan Set Bersalin Shaklee ini.


Set-Bersalin-Shaklee

Testimoni-Set-Bersalin

Testimoni-Set-Bersalin

Testimoni-Set-Berpantang

Set-Berpantang-Shaklee

Set-Berpantang-Shaklee

Haaa banyakkan Testimoni Set Bersalin Shaklee ni? Ada banyak lagi yang belum sempat kami kongsikan. Inshaallah dalam entri yang akan datang pula :)

Sekiranya anda ingin mendapatkan Set Bersalin Shaklee ini, bolehlah hubungi kami seperti di bawah:


Daftar-Ahli-Shaklee-Online

Kami memberikan konsultansi khusus untuk customer kami. Semua nasihat dan konsultansi berkenaan soalan atau masalah anda akan dirujuk kepada pakar nutrisi. 

Terima kasih kerana meluangkan masa membaca artikel ini. Semoga ianya bermanfaat untuk anda dan dapat membantu anda membuat pilihan ketika dalam pantang nanti.

Jumpa lagi! :))



Shaklee Independent Distributor
ID 1001018
SMS/WhatsApp 0192929796


Klik sini untuk dapatkan info dan berita tentang produk Shaklee



Ingin tahu harga produk Shaklee? Sila klik sini



Daftarlah sebagai ahli Shaklee hari ini dan nikmati pelbagai kelebihannya!


Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!