Wednesday, May 6

Promo Shaklee Mei 2015


Assalamualaikum

Promo Shaklee ni makin menjadi-jadi pula setiap bulan hehehe.

Bulan ni promo Shaklee ialah....




Walaweh. Manyak syok woo!!!


Omega Guard

Omega Guard membantu mencegah penyakit saluran darah dan strok, serta membantu menurunkan kolesterol dan mengawal masalah obesiti.

Juga sesuai untuk anak-anak sebab sangat bagus untuk perkembangan minda dan menajamkan mata. Omega Guard ni kaya dengan DHA yang sangat diperlukan kanak-kanak untuk perkembangan minda mereka.
Manfaat Omega-3

Phytocol ST

Phytocol ST pulak bantu mencegah dan menghalang penyerapan kolesterol di dalam tubuh. Ianya dirumus khas daripada sayur-sayuran, buah-buahan, tumbuhan dan bijirin yang kaya dengan fitosterol asli yang aktif. Bolehlah makan macam-macam masakan Malaysia yang sedap-sedap tanpa perlu risau ancaman kolesterol. Lagi-lagi nak dekat-dekat bulan puasa ni kan.

Rakyat Malaysia memang suka makan sedap-sedap tak kira masa. Ambil contoh masa bulan puasa. Walaupun berpuasa pada waktu siang, tapi time berbuka tu, cuba tengok deretan makanan yang dimasak atau dibeli kat pasar Ramadhan. Macam-macam ada!

Nak tahu berapa jumlah kolesterol makanan orang Malaysia ni?





Berapa sebenarnya kandungan kolesterol yang dicadangkan sehari?

Pergh. Lebih tiga kali ganda dari pengambilan harian yang disarankan!

Jadi, eloklah beli Phytocol ST dan juga Omega Guard ni untuk diamalkan untuk kawal tahap kolesterol dalam badan.

Sangat dicadangkan supaya dibuat stok masa puasa, dan jugak masa raya. Haih kalau raya lagilahhhh nak makan macam-macam kan! Elok bebenor le Shaklee buat promo dua produk hebat ni sekarang.


Ohhh ada lagi satu promo Shaklee. Hampirrr tertinggal. Tu lah cakap, Shaklee punya promo banyak bebenor sampai hampir terlupa nak tulis.


Vita-Lea for Children




Nyum nyum. Tengok pun rasa sedapnyaa la hai rasa grape!

Anak-anak sekarang ni memang payah nak suruh makan makanan berkhasiat. Jangan kata anak orang, anak saya pun sama. Kalau sayur tu memang payahhhh nak suruh makan. Cuba kalau suruh makan fast food atau tit bits - laju kemain!

Jadinya, dah tanggungjawab kita sebagai ibubapa sediakan yang terbaik untuk anak-anak, betul tak? 

  • Baju seluar - kemain branded atau konon-konon je branded 
  • Sekolah - yang terbaik selagi termampu. 
  • Makan - kalau boleh nak bagi makan yang sedap-sedap dan mahal-mahal selalu. 
  • Mainan - yang paling best dan memenuhi kehendak anak. 
  • Birthday celebration - siap bukak khemah bagai.
  • Bercuti - tempat yang best dan menarik kalau boleh oversea sokmo sebab mak ayah pun tumpang sekaki ekekeke.
So, tang kesihatan anak macamana pula?


Agak-agak anak-anak kita cukup tak keperluan nutrien harian dia? Cukupkah protein yang diambil? Makan cukup sayur dan buah-buahan tak? 

Cuba tengok pula kandungan dalam Vita-Lea for Children ni.



Agak-agak mampu tak anak kita makan sebanyak ini demi untuk dapatkan nutrien yang sama seperti sebiji tablet Vita-Lea for Children ni? Jangan kata anak, mak pun belum tentu mampu hehe.

Cukup dengan 1 - 2 biji sehari, Inshaallah cukup keperluan nutrien untuk anak-anak kita. Vita-Lea ni chewable. Boleh dikunyah begitu saja. Sedap dan tak merosakkan gigi tau.


Ambillah peluang beli produk promo Mei 2015 - Phytocol ST dan Omega Guard untuk si ibu ayah, Vita-Lea for Children dan Omega Guard (juga!) untuk anak-anak. Maknanya, Omega Guard tu boleh share satu family. Kan ke jimat tu.

Jika berminat untuk dapatkan produk promo ini, bolehlah hubungi saya seperti di bawah.

Atau jika berminat nak beli sebotol je, pun boleh. Klik aje kat bawah ni ya.







Shaklee Independent Distributor
ID 1001018
SMS/WhatsApp 01137081912





Klik sini untuk dapatkan info dan berita tentang produk Shaklee



Ingin tahu harga produk Shaklee? Sila klik sini



Daftarlah sebagai ahli Shaklee hari ini dan nikmati pelbagai kelebihannya!


Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!