Thursday, November 27

Kisah menjahit

Uish.

Mama baca-baca kat forum kesayangan mama ni, lalu terjumpa thread pasal CD (cloth diaper). Mama memang dah lama berhasrat nak pakai CD untuk anak-anak mama. Ye lah, dah lah selesa, menjimatkan pulak tu. Ada anak kecil dua orang yang pakai dispo diapers memang makan belanja yang banyak!

So after baca-baca, ada forumer yang suggest few website yang ajar cara-cara jahit CD sendiri. Wah wah wah. Ini sudah bagus. Macam-macam instruction yang diajar.

Semangat nak belajar menjahit makin menjadi-jadi nih. Tapi mampukah? Projek tudung Mektwain pun belum mampu kubuat. Apatah lagi CD. Guna mesin? Oh oh oh. Mama tak reti lor. Mampukah?
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!