Monday, November 10

Picnic@Ulu Bendul

Last weekend balik Seremban. Pagi Ahad, Mak Ngah ajak the whole family pergi bbq kat Ulu Bendul. Ulu Bendul ni letaknya dalam 15 minit dari rumah Mak Wan. Dekat aje kan?
.
Mama tak mandi pun. Imran mandi kejap, dalam 5 minit aje. Hehe.
.
Menu masa bbq: ikan bakar, ayam bakar, udang, sotong serta kerang bakar. Mama tak sempat la amik gambar Imran masa mandi. Ini aje gambar yang mama amik:



Imran lepas mandi sungai (gambar belakang - Mak Wan dan Mak Ngah)
.
.
.

Irma yang suka tido
.
.
.


Apa pandang-pandang haa??
.
.
.

Abah in action
.
.
.

Kazen Imran dan Irma bersama Ucu...
Mandi sampai kecuttt
.
.
.


Irma tidur dalam khemah Mak Ngah
.
.
.


Imran tidur kepenatan
.
.
.

Abah baca buku (konon... tapi dapat baca dalam 5 minit aje - abah kena jaga food yang dibakar)
.
.
.


Irma tido lagi... dah terlentok dah kepala dia.
(Kat hujung kepala Irma ialah nursing cover untuk kemudahan mama)
.
.
.



Bakul Imran dan Irma yang berselerak
(saja amik gambar ni... suka lighting effect ciptaan Allah - cahaya matahari di sebalik pokok-pokok hutan - abah kata macam gambar hantaran.. hahaha.. adaka patut)
.
.
.

Abah dan atuk in action... bakar kerang
.
.
.


Irma tido lagiiii... asyik tidooo aja anak dara sorang ni... hehe... kasi can mama makan
.
.
.

Kazen-kazen Imran mandi lagi.... Sampai menggigil-gigil semuanya
.
.
.

Me and my unmatch tee and tudung. Hahaha. Apsal hidungku sahaja yang bercahaya?? Besar sangatkah??
.
.
.

Haaa... banyak tak gambar? Hehe. Sorry le kalau susunan gambar tah apa-apa. Mama ni bab upload dan menempel gambar dalam blogger ni memang fail sikit. Haha.
.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!