Tuesday, January 20

Ada Sebarang Cadangan?

Mama kini di dalam dilema.

Jika mama punya wang lebih, di mana patut mama laburkan duit tu? ASB? Unit trust? Anything else?

Kalau untuk ASB --> cuba baca sampai habis di sini. Mama pun tak tahulah nak bagi komen apa. Patut ke tak patut? Kalau dibaca betul-betul, macam ada maksud tersirat aje?

Kalau unit trust --> mama tak tahu yang mana satu yang terbaik. Mama memang buta laa bab2 gini. Ada sesiapa yang sudi beri tunjuk ajar?

Kalau 'anything else' --> Harap ada la kawan-kawan yang boleh bagi cadangan.

Almaklum zaman nak gawat ni, terasa amatlah perlu memberanakkan duit untuk masa depan. Huhuhu.
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!