Friday, January 2

Mari Print Gambar Secara Online Di eoe

Anda ada banyak koleksi gambar? Takde masa nak ke kedai gambar? Tak perlu lagi! Sekarang hanya klik dan walla, gambar anda siap di-print dan dihantar ke rumah anda. Tak perlu bersusah-payah, tak perlu start enjin kereta (atau berjalan kaki), tak perlu bayar duit petrol (walaupun petrol dah turun harga) atau duit tol. Semuanya di depan mata.

Silalah ke eoe untuk menyimpan, memilih dan mencuci gambar anda. Walaupun dah banyak website yang membolehkan anda menyimpan gambar-gambar anda, tapi kalau dapat hardcopy lagi puas hati kan?

Jom ramai-ramai ke sana! Bukan takat cuci gambar, boleh jugak kalau nak beli kamera etc. Jom!

Oh ye. Harganya juga berpatutan. Untuk gambar 4R hanya RM0.30 sekeping dan delivery charge adalah free jika order melebihi RM35.00! So, marilah!

Klik di sini untuk print gambar secara online!
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!