Monday, January 18

Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)

Wow CY4.0 buat lucky draw ler pulak. Bukan calang-calang lucky draw ni weh. Lucky draw untuk kurus gituk. Sangatlah sesuai dengan jiwa raga fizikal mak yang 'chomelll' ni. Haha.


Dengan ini, saya nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia.

Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.

Simple & easy mcm alif ba ta kaedahnya..

  • Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.
  • Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja
  • Pemenang akan ditentukan oleh random.org. Kalau rajin, mungkin anak2 teruna saya akan buat cabutan.

  • Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.

  • First 3 lucky bloggers akan dapat 2 keping Detox Slimming Patch manakala 4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.

  • Keputusan adalah muktamad kaedahnya.

CY, mehh aa tolong mak nak kuruskan badan :P





Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!