Monday, September 20

Waduh Waduh

Seminggu bercuti raya, blog juga bercuti. Bukan takat bercuti dari berblogging, malah background blog pun 'bercuti' jugak untuk selama-lamanya. Baru hari ni ada peluang nak jenguk blog bersawang nih, tetiba je blogku sudah tunggang terbalik dek kerana background picture yang entah dah ke mana. Aiseh. Berserabut dan sakit mata bila tengok blog sendiri. Huhu.


So, for the time being, inilah rupa blog gue. Nantilah kot ada masa karang boleh le adjust apa-apa yang patut.


Mintak ampun mintak maap la kepada yang datang menjenguk blog ni masa raya hari tu. Gerenti sakit mata korang kan. Ampun ye!!!


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!