Thursday, March 26

I'm Feeling Down...

In fact, sangat-sangat down.

Hari ni bekalkan Irma 4 x 3oz susu. Biasanya 5 x 4oz. Itu je yang mampu aku pam semalam. Oh, seperti yang telah aku nyatakan di sini, stok EBM ku adalah ZERO maka aku hanya bekalkan EBM yang aku pam semalam.

Pukul 11.30 pagi, teacher Irma call. Bagitau aku, susu Irma dah habis. Katanya, Irma tak puas minum satu botol. Tak cukup. Menangis tak puas susu. Lepas sebotol, terus sambung lagi sebotol. Maknanya sekali minum 6oz! Ouhhh....

Aku pesan kat teacher, masa lunch break nanti aku datang. Masa tu, aku baru berjaya pam 4.5oz. Itu SAHAJA EBM yang aku ada. Aku dah fikir, mesti tak cukup sampai petang ni. Macamana Irma nanti? Takkan nak biar dia kelaparan? Kesian anak aku. Solid dia tak makan sangat. Dia nak susu jugak.

Sudahnya.... huhuhu... inilah part paling menyedihkan aku....

Aku terpaksa beri dia soy-based formula. Sedih! Sangat sedih! Aku menangis sepanjang perjalanan ke taska tengah hari tadi.

Betul ke tindakan aku ni? Aku pun tak pasti.

Argh! Tensi nyaaaa!!!!!!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!