Monday, December 16

Bebas Diabetes Dengan Vivix Shaklee

Penyakit Kencing Manis atau dikenali juga sebagai Diabetes sudah sinonim dengan masyarakat Malaysia.

Manakan tidak, rata-rata rakyat Malaysia amat menggemari makanan serta minuman yang kaya dengan gula.

Vivix Shaklee Sembuhkan Diabetes


Dianggarkan kira-kira 2.6 juta rakyat Malaysia menghidap Diabetes dan jumlahnya boleh mencecah sehingga dua kali ganda jika diambil kira kes-kes yang tidak dilaporkan. 


Penyakit Diabetes ini berpunca daripada tabiat pemakanan serta gaya hidup yang tidak sihat. Ianya bukan sekadar mempunyai kandungan gula yang berlebihan di dalam darah, malahan juga boleh menjejaskan organ penting pesakit seperti jantung, buah pinggang, saraf dan mata.

Penting bagi seseorang pesakit mengawal penyakit kencing manisnya. Ini kerana jika penyakit tersebut tidak dikawal untuk jangkamasa yang lama, seseorang itu boleh mendapat lebih daripada satu komplikasi.

Diabetes tidak mempunyai ubat untuk menyembuhkan, tetapi sekadar mengawal. Namun terdapat juga kesan sampingan akibat pengambilan ubat dan bahan kimia dalam jangkamasa panjang seperti kegagalan buah pinggang.

Oleh itu ramai penghidap Diabetes mencari-mencari penawar alternatif yang boleh menurunkan paras gula dalam darah untuk mengurangkan kesan jangkamasa panjang ini.

Vivix boleh membantu pesakit Bebas Dari Diabetes!

Pada tahun 1991, saintis Perancis, Dr Serge melaporkan bahawa rakyat Perancis yang mengamalkan menu yang tinggi lemak seperti keju, mentega, krim, tetapi tidak mempunyai masalah berat badan yang berlebihan seperti warga Amerika.

Pemerhatian dibuat dan mendapati antara punca mereka tidak mengalami masalah berat badan berlebihan serta mempunyai kadar Penyakit Jantung dan Diabetes yang lebih rendah berbanding Amerika ialah kerana mereka mengamalkan meminum wain merah di dalam sajian mereka.

Kajian demi kajian dibuat dan mendapati ianya Resveratrol yang terdapat di dalam wain merah tersebut yang membantu mereka jauh dari segala penyakit tersebut.

Resveratrol dikatakan mampu melawan diabetes, penyakit darah tinggi, kanser serta pelbagai penyakit kronik yang lain kerana ianya mempunyai kandungan antioksidan yang sangat tinggi.

Antioksidan yang tinggi juga menyebabkan seseorang itu kelihatan lebih muda serta lebih bertenaga.

Sebotol Vivix mengandungi resveratrol yang sama dengan 3000 gelas wain merah. Ia membantu memperbaiki sel dari bentuk DNA lagi.

Testimoni Penghidap Diabetes Yang Berpuas Hati Dengan Vivix

Testimoni-Diabetes-Vivix

Testimoni-Diabetes-Shaklee

Vivix-Untuk-Diabetes

Vivix-Shaklee

Rawatan-Diabetes

Dfatar-Ahli-Shaklee-Online

Vivix-Diabetes

Daftar-Ahli-Shaklee-Online

Penawar-Diabetes

Vivix-Untuk-Diabetes

Vivix-Diabetes

Vivix-Bantu-Kurangkan-Gula-Dalam-DarahBanyak lagi koleksi Testimoni Vivix yang akan dikongsikan kemudian, Inshaallah.

Jadi, jika anda sedang berusaha untuk mencari ikhtiar bagi penawar Diabetes, saya amat-amat sarankan Vivix.

Kita berusaha, Allah juga yang menyembuhkan. Inshaallah.

Harga Vivix RM475 sahaja untuk sebotol (150ml)

Tetapi jika anda membeli dua botol, anda akan dapat Keahlian Shaklee Percuma serta pembelian pada Harga Ahli Shaklee, serta mendapat cash reward pada bulan hadapannya.

Sebotol Vivix boleh bertahan antara sebulan hinnga dua bulan, bergantung kepada tahap penyakit dan pengambilan.

Hubungi saya untuk maklumat lanjut.


Zety Zin 
Shaklee Independent Distributor
ID 1001018
SMS/WhatsApp 01137081912


Klik sini untuk dapatkan info dan berita tentang produk ShakleeIngin tahu harga produk Shaklee? Sila klik siniDaftarlah sebagai ahli Shaklee hari ini dan nikmati pelbagai kelebihannya!


Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Google+ Followers

Many Thanks!